Waar bent u naar op zoek?

Bij Creemers vindt u een zeer uitgebreid assortiment van zuigercompressoren tot industriële schroefcompressoren. Voor professioneel en industriële toepassing kunt u bij ons terecht.

Compressoren
 

Met de juiste luchtbehandeling verhoogt u de producitviteit, verlaagt u de kans op storingen en verlengt u de levensduur van uw apparatuur en luchtleidingsysteem.

Persluchtbehandeling

De AIRnet leidingsystemen worden geleverd in losse componenten om het gehele naar wens aan te leggen. Verkrijgbaar in aluminium, RVS en polyamide.

Luchtleidingsystemen

 Van de totale kosten van een compressorinstallatie gaat 70% op aan energieverbruik. Creemers biedt oplossing om dit verbruik zo laag als mogelijk te houden.

Energiebesparende oplossing

Onder de merknaam Eminent heeft Creemers een eigen serie persluchtgereedschap voor verschillende werkzaamheden.

Persluchtgereedschap

 

Ontdek ons ruim assortiment op het gebied van verfspuiten. Denk aan verfspuitpistolen, verfdrukvaten, spuitwanden, spuitcabines en de benodigde toebehoren.

Verfspuiten

 

Waarom professionals in perslucht?

Sinds 1966 staat de naam Creemers Compressors voor uitstekende en hoogwaardige producten op het gebied van perslucht. Vandaag de dag neemt Creemers een sterke marktpositie in met lokale distributeurs en OEM-klanten die actief zijn in uiteenlopende bedrijfstakken. Onze compressoren en persluchtbehandelingapparatuur zijn afgestemd op de behoeften van de algemene industrie, voertuigonderhoud, carrosseriebedrijven, agrarische industrie en bouwnijverheid. Elke dag ontwikkelen en vervaardigen we nieuwe producten die moeten voldoen aan de hoogste eisen. Niet alleen vandaag, maar ook morgen.

Sinds 1966 staat de naam Creemers Compressors voor uitstekende en hoogwaardige producten op het gebied van perslucht. Vandaag de dag neemt Creemers een sterke marktpositie in met lokale distributeurs en OEM-klanten die actief zijn in uiteenlopende bedrijfstakken.

Onze compressoren en persluchtbehandelingapparatuur zijn afgestemd op de behoeften van de algemene industrie, voertuigonderhoud, carrosseriebedrijven, agrarische industrie en bouwnijverheid. Elke dag ontwikkelen en vervaardigen we nieuwe producten die moeten voldoen aan de hoogste eisen. Niet alleen vandaag, maar ook morgen.

Wie zijn wij

Sinds 1966 staat de naam Creemers Compressors voor hoogwaardige producten op het gebied van perslucht.

De geschiedenis van Creemers

Blog over perslucht

Ontdek de wereld van perslucht. In onze artikelen vind u de antwoorden op al uw perslucht gerelateerd vragen.

Lees de artikelen

Werken bij

Wil jij ook een professional in perslucht worden?

Bekijk onze vacatures