top_banner_producten

Meer dan 50 jaar professionals in perslucht!

Ontdek onze producten Vragen? Laat het ons weten

 

 

Waar bent u naar op zoek?

Waarom professionals in perslucht?

Sinds 1966 staat de naam Creemers Compressors voor uitstekende en hoogwaardige producten op het gebied van perslucht. Vandaag de dag neemt Creemers een sterke marktpositie in met lokale distributeurs en OEM-klanten die actief zijn in uiteenlopende bedrijfstakken. Onze compressoren en persluchtbehandelingapparatuur zijn afgestemd op de behoeften van de algemene industrie, voertuigonderhoud, carrosseriebedrijven, agrarische industrie en bouwnijverheid. Elke dag ontwikkelen en vervaardigen we nieuwe producten die moeten voldoen aan de hoogste eisen. Niet alleen vandaag, maar ook morgen.

Sinds 1966 staat de naam Creemers Compressors voor uitstekende en hoogwaardige producten op het gebied van perslucht. Vandaag de dag neemt Creemers een sterke marktpositie in met lokale distributeurs en OEM-klanten die actief zijn in uiteenlopende bedrijfstakken.

Onze compressoren en persluchtbehandelingapparatuur zijn afgestemd op de behoeften van de algemene industrie, voertuigonderhoud, carrosseriebedrijven, agrarische industrie en bouwnijverheid. Elke dag ontwikkelen en vervaardigen we nieuwe producten die moeten voldoen aan de hoogste eisen. Niet alleen vandaag, maar ook morgen.

Wie zijn wij

Sinds 1966 staat de naam Creemers Compressors voor hoogwaardige producten op het gebied van perslucht.

De geschiedenis van Creemers

Blog over perslucht

Ontdek de wereld van perslucht. In onze artikelen vind u de antwoorden op al uw perslucht gerelateerd vragen.

Lees de artikelen

Werken bij

Wil jij ook een professional in perslucht worden?

Bekijk onze vacatures