creemers-homepage

Creemers Compressors B.V.

Meer dan 50 jaar professionals in perslucht!

Neem gerust contact met ons op!

Waarom professionals in perslucht?

Sinds 1966 staat de naam Creemers Compressors voor uitstekende prestaties, hoogwaardige compressoren, luchtbehandelingapparatuur en leidingsystemen die ontworpen zijn voor tal van toepassingen. Vandaag de dag neemt Creemers een sterke marktpositie in met lokale distributeurs en OEM-klanten die actief zijn in uiteenlopende bedrijfstakken. Onze compressoren en apparatuur zijn afgestemd op de behoeften van de algemene industrie, voertuigonderhoud, carrosseriebedrijven, agrarische industrie en bouwnijverheid. Elke dag ontwikkelen en vervaardigen we nieuwe producten die moeten voldoen aan de hoogste eisen. Niet alleen vandaag, maar ook morgen. 

Professionals in perslucht

Over Creemers

Al meer dan 50 jaar professionals in perslucht. Sinds 1966 staat de naam Creemers Compressors voor uitstekende prestaties, hoogwaardige compressoren, luchtbehandeling oplossingen en leidingsystemen die ontworpen zijn voor tal van toepassingen.

Over Creemers

Perslucht Blog

Ontdek de wereld van perslucht. In onze blogberichten vind u de antwoorden op al uw gerelateerd vragen.

Lees de artikelen

Werken bij Creemers

Werken bij Creemers Compressors B.V. betekent dat je je dagelijks samen met je collegae vol toewijding inzet onze bestaande en nieuwe klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Vacatures