RCB 5.5-15 kW

Maak kennis met deze verbeterde en energiezuinige schroefcompressoren

Vandaag de dag willen eindgebruikers een betrouwbare compressor met optimale prestaties, die ook geplaatst kan worden in de werkomgeving. De vernieuwde RCB schroefcompressor maakt dit allemaal mogelijk! 

Onze nieuwe RCB serie is een combinatie van ervaringen van gebruikers en innovaties. De bekende betrouwbaarheid, vebeterde componenten, eersteklas onderdelen en eenvoudige installatie vormen de kern van deze verbeterde en energiezuinige serie. 

De nieuwe RCB serie is een combinatie van ervaringen van gebruikers en innovaties. De bekende betrouwbaarheid, vebeterde componenten, eersteklas onderdelen en eenvoudige installatie vormen de kern van deze verbeterde serie.

De perfecte oplossing voor uw werkplaats

Hoge prestaties, lage ecologisch voetafdruk. Door zijn compacte en geluiddempende ontwerp kan de compressor dichtbij het werkgebied geïnstalleerd worden. De serie bestaat uit een losse unit of op ketel met of zonder koeldroger om extra ruimte te besparen zonder concessies te doen aan de luchtkwaliteit.

De nieuwe modellen zijn standaard uitgevoerd met sleuven voor een vorkheftruck voor gemakkelijke en veilige verplaatsing van de machine. Het lage geluidsniveau zorgt voor meer rust op de werkplek! Al deze kenmerken leiden tot een verlaging van uw installatiekosten, omdat u geen aparte ruimte of extra leidingnetwerk nodig heeft om uw perslucht op de plek van afname te krijgen.

Belangrijkste kenmerken en voordelenNieuw schroefblok

13% meer lucht en 16% minder energieverbruik, dankzij de nieuwste generatie schroefblok.Ontworpen voor prestaties

Meer eigen ontworpen onderdelen zorgen voor een verhoging van de betrouwbaarheid en energie-efficiëntie.Intelligent koelsysteem

De grote ventilator verbetert de luchtstroom en verlaagt de temperatuur in de machine.Geavanceerde controller

Houd de prestaties van uw persluchtinstallatie in de gaten. Het besturingspaneel geeft een melding als er een probleem is met uw compressor.Onderhoudsvriendelijk

Alle service onderdelen zijn makkelijk bereikbaar voor onderhoud.

Krijg volledig inzicht met de ES4000T controller

De ES4000T controller in de RCB schroefcompressoren  biedt een geavanceerde gebruikerservaring met een 4,3-inch kleurentouchscreen.

Met de ES4000T gaat het gebruiksgemak nog verder. Dankzij zijn connectiviteitsfuncties is het niet nodig om naar de compressor te lopen om fysiek toegang te krijgen tot het bedieningspaneel. U kunt de servicestatus van uw compressor altijd en overal in realtime controleren.

Door op elk moment de status van uw persluchtsysteem te kunnen zien, verbetert de betrouwbaarheid van uw algehele activiteiten. U kunt uw servicebeurten op het juiste moment plannen en productiestilstand voorkomen door potentiële problemen te detecteren voordat ze een probleem worden.

Maak uw RCB compressor helemaal naar wens

Er zijn verschillende opties en mogelijkheden om het maximale uit uw nieuwe RCB schroefcompressor te halen.  

  • Olie verwarmer; voorkomt condensvorming bij onregelmatig gebruik door een constante olietemperatuur te handhaven tijdens het lossen of bij inactiviteit.
  • Lijnfilter; voor een betere en schonere luchtkwaliteit. 
  • Tropische thermostaat; Behoudt een hogere olietemperatuur om het risico op condensatie te verminderen.
  • Heavy Duty aanzuigfilter; zorgt voor betrouwbare filtratie in vervuilde omgevingen.
  • Werkdruk conversie kit; de mogelijkheid om 1 werkdruk variant op te slaan. maakt aanpassingen afhankelijk van de gewenste drukvariant.
  • Automatisch condensaftap; om het condensafwater uit de ketel te laten lopen, zonder dat u hier naar hoeft om te kijken.

Bekijk onze brochure

⇪ Terug naar boven ⇪