Werken bij Creemers Compressors B.V.

Betekent dat je je dagelijks samen met je collega’s vol toewijding inzet om onze bestaande en nieuwe klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. In andere woorden: ze zoveel als mogelijk te adviseren over, en ontzorgen in termen van service en onderhoud, aan hun compressor, persluchtbehandelingapparatuur en leidingsysteem.

Binnen Nederland vertegenwoordigt een uitgestrekt netwerk van loyale dealers, wederverkopers en OEM-ers de producten en service van Creemers, internationaal kunnen wij een beroep doen op betrouwbare, aan Creemers gelieerde partijen. Je komt bij ons te werken in een hecht team bestaande uit professionals in perslucht, dat op informele -doch professionele! - wijze met elkaar en met onze klanten en toeleveranciers samenwerkt. Wil jij ook deel uit komen maken van dit team, voel je dan vrij een open sollicitatie in te sturen met je motivatie waarom jij van mening bent ook een professional te zijn die binnen onze organisatie past. Daarnaast hebben wij regelmatig vacatures.

Naast een reactie op een openstaande vacature, staan wij altijd op voor open sollicitaties. Mocht je geïnteresseerd zijn, stuur dan je motivatie met curriculum vitae t.a.v. onze afdeling HR naar het volgende mailadres: [email protected]

Onze vacatures worden niet ingevuld m.b.v. werving- & selectiebureaus. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Op dit moment hebben wij één vacature:

Vacature
Servicemonteur

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het uitvoeren van gepland onderhoud en storing aan compressoren oplossen.

Bekijk deze vacature