Vacature
Servicemonteur (m/v)

DIrect solliciteren? Stuur een jouw motivatie en CV naar [email protected]

Wij zoeken een zelfstandige Servicemonteur

De werkzaamheden van de Servicemonteur bestaan voornamelijk uit het uitvoeren van gepland onderhoud en uit het vaststellen van gebreken, repareren en/of opnieuw monteren van compressoren en persluchtbehandeling apparatuur op locatie. De uitgevoerde werkzaamheden worden accuraat vastgelegd in ons digitaal servicesysteem. Het gebruik van een laptop en smartphone zijn daarbij vanzelfsprekend. De monteur krijgt een eigen goed uitgeruste servicebus tot zijn/haar beschikking, en voert de opgedragen werkzaamheden op geheel zelfstandige wijze uit.

Wie zoeken wij?

Praktische en theoretische kennis van werktuigbouw en elektrotechniek is een vereiste omdat in onze compressorinstallaties beide worden toegepast. Tevens beschik je over het vermogen om storingen snel te doorgronden en deze systematisch op te lossen.

Gezien de vele contacten met onze klanten en collega’s zijn goede contactuele vaardigheden evenals een servicegerichte en commerciële instelling van groot belang. Het spreekt voor zich dat een positieve instelling en een zelfstandige manier van werken een must is om in ons serviceteam te kunnen opereren. Geen dag is als servicemonteur hetzelfde waardoor een zeer afwisselende en uitdagende baan wordt aangeboden.

Je bent werkzaam in de regio Utrecht / Noord-Holland en tevens woonachtig in deze regio. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Oss.

Kort samengevat zijn de trefwoorden van deze vacature
  • Praktische en theoretische kennis (werktuigbouw & elektrotechniek)
  • Oplossend vermogen
  • Zelfstandig werken
  • Goede contactuele eigenschappen
  • Positieve, servicegerichte en commerciële instelling
  • Geen 9-5 mentaliteit

Wat bieden wij?

Creemers Compressors B.V. biedt een interessante en gevarieerde functie in een succesvol en gerespecteerd bedrijf bestaande uit enthousiaste medewerkers. Tegenover de kwaliteit van uw inbreng staan een goede salariëring en uitstekende secundaire voorzieningen.

Extra informatie

Deze vacature wordt niet ingevuld m.b.v. werving- & selectiebureaus. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Locatie

Je bent werkzaam in een bepaalde regio en tevens woonachtig in deze regio. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Oss.

Wie zijn wij?

Creemers Compressors BV in Oss heeft zich sinds de oprichting in 1966 als een gerespecteerde en betrouwbare professional in de persluchtwereld ontwikkeld. Creemers produceert, verkoopt en onderhoudt een groot assortiment van schroef- en zuigercompressoren welke via een landelijk dealernetwerk hun weg vinden naar de eindgebruikers. Het assortiment dat ondere andere bestaat uit compressoren, drogers, filters, ketels en het bekende verfspuitassortiment, neemt ook een belangrijke plaats van het totale productenaanbod in.

Solliciteren op deze functie

Solliciteer vandaag nog eenvoudig en snel door je motivatie en CV te sturen naar onze HR afdeling, [email protected].

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact met ons op. We beantwoorden al je vragen graag.