Over Creemers Compressors

Waarom professionals in perslucht?

Al meer dan 50 jaar staat de naam Creemers Compressors voor uitstekende prestaties, hoogwaardige compressoren, luchtbehandelingapparatuur en leidingsystemen die ontworpen zijn voor tal van toepassingen.  Vandaag de dag neemt Creemers een sterke marktpositie in met lokale distributeurs en OEM-klanten die actief zijn in uiteenlopende industrieën.

Onze compressoren en apparatuur zijn afgestemd op de behoeften van de algemene industrie, voertuigonderhoud, carrosseriebedrijven, agrarische industrie en bouwnijverheid. Elke dag ontwikkelen en vervaardigen we nieuwe producten die moeten voldoen aan de hoogste eisen. Niet alleen vandaag, maar ook morgen.

Oprichting van Creemers Compressors in Eindhoven

In 1966 begonnen de gebroeders Creemers in een kleine, ca. 200m², bedrijfsruimte met enkele medewerkers op de Boschdijk in Eindhoven. De geassembleerde zuigercompressoren evenals verfspuiten en armaturen werden via een bescheiden dealernetwerk op de markt gebracht. Na een voorspoedige start werd in 1968, door ruimtegebrek, een groter pand elders in Eindhoven betrokken, waar 900m² ruimte tijdelijk wat meer mogelijkheden bood.

De eerste kleinere exportopdrachten en een stijgende omzet maakten het noodzakelijk in 1973 de grote stap te wagen. Inmiddels was er een redelijk dealerbestand opgebouwd en het assortiment compressoren evenals de Eminent verfspuiten ontwikkelden zich gunstig. Op het industrieterrein “de Hurk” werd een terrein van 4000m² aangekocht, waarop een modern bedrijfspand werd gebouwd van ca. 2100m². In september 1974 werd verhuisd naar de nieuwe locatie. Inmiddels telde het bedrijf ruim 20 medewerkers.

Uitbreiding door hoge vraag naar onze compressoren

In 1977 werd de uitbreidingsmogelijkheid benut en het totaal van maar liefst 3400m² bedrijfsruimte gecreëerd. De export ontwikkelde zich voorspoedig en begin jaren tachtig werd ca. 35% van de omzet naar 30 verschillende landen uitgevoerd. Het klanten- en dealerbestand groeiden tot enkele honderden in binnen- en buitenland.

In het najaar van 1987 kon het aangrenzende bedrijfspand van nagenoeg gelijke grootte worden aangekocht waardoor een uniek modern bedrijfspand van ca. 7000m² werd gerealiseerd. Ruime kantoor accommodatie, aparte instructieruimte voor dealerbijeenkomsten, zeer ruime assemblagehal, een groot centraal magazijn van ca. 1800m² en een aparte service- en reparatieafdeling evenals een eigen huisdrukkerij maken dat Service en dienstverlening een zeer belangrijke plaats innemen. Vakbekwame medewerkers staan borg voor kwalitatief goede producten en deskundige adviezen.

Verhuizing naar Oss

Al meer dan 50 jaar staat de naam Creemers Compressors voor uitstekende prestaties, hoogwaardige compressoren, luchtbehandelingapparatuur en leidingsystemen

In het najaar van 2006 is Creemers Compressors BV na 40 jaren gevestigd te zijn geweest in Eindhoven verhuisd naar de huidige locatie in Oss. Hier is een groot centraal magazijn met zeer uitgebreide voorraad aan compressoren, luchtbehandelingapparatuur en onderdelen.

Ook is er een reparatie- en revisiewerkplaats waar Creemers compressoren na vele jaren trouwe dienst gereviseerd of gerepareerd kunnen worden. Vanuit Oss worden door het hele land gevestigde monteurs aangestuurd waardoor er snel en adequate Service ter plaatse uitgevoerd kan worden, compleet met een 24-uurs storingsdienst.

Nog een betere indruk krijgen Creemers Compressors

Wij hebben een korte bedrijfsfilm gemaakt om u een nog beter beeld te geven van ons bedrijf. 

Nieuwsberichten

Blijf op de hoogte van ons laatste ontwikkelingen met onze nieuwsberichten..

Lees de artikelen

Certificering

Creemers is gecertificeerd door Lloyd's Register Quality Assurance voor ISO 14001:20015 en 45001:12018. Eveneens zijn wij door LRQA goedgekeurd voor de VGM Checklist Aannemers (VCA) Rev. 2008/5.1.

Certificaten

Werken bij Creemers

Werken bij Creemers Compressors B.V. betekent dat je je dagelijks samen met je collegae vol toewijding inzet onze bestaande en nieuwe klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Vacatures