Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Op deze pagina delen wij onze nieuwsberichten met u. Wilt u echt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkeling volg ons op LinkedIn, daar plaatsen wij met grote regelmaat berichten over compressoren, persluchtbehandeling, energiebesparende tips en nog veel meer. 

Creemers catalogus 8

Creemers Catalogus

1 april, 2023

In onze catalogus vindt u ons gehele assortiment van compressoren tot luchtbehandelingsapparatuur, en van luchtleidingsystemen tot persluchtgereedschappen. Voor complete persluchtinstallatie kunt u bij ons terecht!

Oliebollenspecial 2023

Nu ook een energiezuinige compressor voor de kleinere werkplaats

18 januari, 2024

Begin 2024 komt de nieuwe lijn compressoren met vermogens van 2,2 tot 7,5 kW op de markt. Ook kleinere werkplaatsen een stille en energiezuinige frequentiegeregelde schroefcompressor bieden. Dat is de uitdaging waar Creemers Compressors uit Oss zich afgelopen jaar op heeft gericht.

Nieuws RCA

RCA frequentiegeregelde schroefcompressor

1 november, 2023

Met trots melden wij dat binnenkort onze zeer geliefde RCA 2.2-7.5 kW schroefcompressoren ook verkrijgbaar zullen zijn met frequenitieregelaar. Met deze technologie kunt u wel tot 30% besparen op uw energieverbuik.

stage-tom-nelissen

Mijn stage-ervaring: Tom Nelissen

20 januari, 2023

HBO-student Tom verteld u graag over zijn stageperiode bij ons. Hij heeft 5 maanden meegedraaid op onze marketing afdeling. Lees hier meer over zijn ervaring bij Creemers Compressors

Oliebollenspecial 2022

Energie besparen met de compressor

1 februari, 2023

Voor de Oliebollenspecial van Automotive Management is Leon van Krugten (Business Line Manager) geinterviewd met het thema energiebesparing. Lees hier de tips van ons hoe u energie kunt besparen met de compressor.

Nieuws RCB

Vernieuwde en energiebesparende RCB 5.5.-15 kW

24 oktober, 2022

Maak kennis met onze vernieuwde RCB 5.5-15 kW schroefcompressoren. Het is een combinatie van gebruikerservaringen en innovaties. De bekende betrouwbaarheid, eersteklas onderdelen en eenvoudige installatie vormen de kern van deze verbeterde serie.