Catalogus

Ontdek ons zeer uitgebreide assortiment compressoren

 In deze 140 pagina's tellende catalogus vind u het complete assortiment aan compressoren, luchtbehandelingsapparatuur en toebehoren zoals luchtleidingsystemen,  verfspuiten, persluchtgereedschappen, enz. van Creemers Compressors B.V.

Met trots presenteren wij alweer de 7de versie van onze productcatalogus. In deze 140 tellende pagina’s catalogus vindt u ons complete assortiment. Van (mobiele) zuigercompressoren tot schroefcompressor tot 75 kW, en van oplossing voor persluchtbehandeling tot zeer uitgebreid programma op het gebied van verfspuiten.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een luchtleidingsysteem, welke wij aanbieden in kunststof, aluminium en roestvast staal om uw persluchtinstallatie compleet te maken.

Naast een breed scala aan producten voor perslucht, kunt u ook bij ons terecht voor onderdelen. Originele onderdelen zijn van dezelfde kwaliteit als de af-fabriek geleverde onderdelen die de betrouwbaarheid, efficiëntie en prestaties garanderen van uw investering.

Wilt u deze onderhoudswerkzaamheden laat uitvoeren door een vakbewame monteur? Staat uw compressor in storing? Dan kunt u contact opnemen met onze Service afdeling. Wij voeren deze werkzaamheden uit aan alle merken compressoren.

Nieuw binnen het assortiment

Nieuwe producten bij Creemers, zoals de verbeterde en energiezuinige RCB schroefcompressoren.

RCB schroefcompressor op ketel met geïntegreerde luchtdroger

In deze nieuwe catalogus hebben wij weer een aantal nieuwe producten opgenomen. Met misschien wel de mooiste nieuwe ontwikkeling in de afgelopen jaren is de verbeterde en energiezuinigere RCB 5.5-15 kW serie. Deze schroefcompressor met industriële capaciteit levert 13% meer perslucht en verbruikt 16% minder energie! Ontdek meer over deze schroefcompressoren vanaf pagina 49.

Voor het verwijderen van 99% van het bulkwater uit uw perslcuht introduceren wij de WS-waterafscheiders. Door het overtollig vocht te onttrekken verbeterd u de persluchtkwaliteit en beschermd u uw stroomafwaartse apparatuur. Leer meer over dit product op pagina 92.

Vragen over deze producten? Een vrijblijvende offerte ontvangen? Laat het ons weten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Uitgelichte producten voor energiebesparing

Airsaver

Persluchtinstallaties verliezen kostbare perslucht als gevolg van lekkages. Hierdoor slaat de compressor onnodig vaak aan, ook op de momenten als u geen perslucht nodig heeft. Daarnaast bent u meer geld kwijt aan onderhoud door de meer draaiuren. Een uiterst effectieve oplossing is de Airsaver van Creemers. Monteer dit apparaat tussen u ketel en luchtleidingsystem en stop het verlies van perslucht en verlaag uw energierekening! Op pagina 69 in onze catalogus vindt meer informatie over de verschillende Airsaver.

ECOntrol 6

Een goede regeling van uw persluchtsysteem is cruciaal en leidt tot meerdere voordelen: energiebesparing, minder kans op stilstand en lagere onderhoudsintervallen. Met de ECOntrol 6-regelaar heeft u een centraal bedieningspunt waar vanaf u één of meerdere compressoren op effciënte wijze kunt controleren en bedienen. De ECOntol garandeert een transparant en gestroomlijnd proces en geeft uw installatie een toegevoegde waarde.  Meer informatie over deze regelaar staat op pagina's 70-71.

Wilt u advies op maat over energiebesparing voor uw persluchtinstallatie? Neem contact op met één van onze Technisch Adviseurs. Zij vertellen u er alles over in een vrijblijvend gesprek.

Download hier uw digitale catalogus

Er zijn ook gedrukte exemplaren beschikt in een glossy magazine stijl. Wilt u een gedrukte exemplaar voor uw vestiging? Vraag hem hier aan en dan sturen wij u een exemplaar toe.

⇪ Terug naar boven ⇪