Met trots presenteren wij onze catalogus

 In deze 100 pagina's tellende catalogus bevat ons complete assortiment aan compressoren, luchtbehandelingsapparatuur en toebehoren zoals persluchtleidingsystemen,  persluchtgereedschappen, enz.

Dit is alweer onze 6de versie van onze catalogus in deze stijl. In deze inmiddels ruim 100 pagina’s tellende catalogus vindt u ons complete assortiment. Van (mobiele) zuigercompressoren tot schroefcompressor tot 75 kW, en van luchtbehandeling oplossingen tot zeer uitgebreid programma op het gebied van verfspuiten.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een luchtleidingsysteem, welke wij aanbieden in kunststof, aluminium en roestvast staal om uw persluchtinstallatie compleet te maken.

Naast een breed scala aan producten voor perslucht, kunt u ook bij ons terecht voor onderdelen. Originele onderdelen zijn van dezelfde kwaliteit als de af-fabriek geleverde onderdelen die de betrouwbaarheid, efficiëntie, luchtkwaliteit en prestaties garanderen van uw invertering.

Wilt u deze onderhoudswerkzaamheden laat uitvoeren door een vakbewame monteur? Staat uw compressor in storing? Dan kunt u contact opnemen met onze Service afdeling. Wij voeren deze werkzaamheden uit aan alle merken compressoren.

Nieuw binnen het assortiment

Nieuwe producten bij Creemers, zoals een olievrije mobiele compressoren, v-snaar aangedreven mobiele compressoren met een hogere luchtopbrengst en de cleanAIR CNR wanneer een een continue vraag is voor extreem zuivere en olievrije perslucht.

In deze nieuwe hebben wij een aantal nieuwe producten opgenomen. Zo hebben wij een olievrije mobiele compressor voor de serieuze doe-het-zelver of professional die op zoek in naar olievrije perslucht. Nog een voordeel is dat u geen risico loopt op olielekkages tijdens verplaatsing. 

Onze serie van v-snaar aangedreven mobiele compressoren is verder uitgebreid. Met de Mobiel 351 (15 bar), Mobiel 444, Mobiel 553 en Mobiel 595 bieden wij u een mobiele compressor met meer luchtopbrengst en hogere werkdruk. Ideaal als u perslucht nodig heeft op verschillende locaties binnen of buiten uw bedrijfspand.  

Met de nieuwe cleanAIR CNR hebben wij een oplossing voor een continu vraag van extreem zuivere perslucht. Daarnaast bieden ze met respectievelijk 660 en 930 liter per minuut ook een hoge luchtopbrengst dan de CLR-serie. De modellen in deze serie zijn verkrijgbaar als stand alone of op ketel met een inhoud van 270 of 500 liter.  

Uitgelichte producten

De bekende en vertouwde RCB schroefcompressor is vervangen door de RCB D frequentiegeregelde compressor of indien een vast toerental is geweest de RCA Maxi.

De bekende en vertrouwde RCB schroefcompressor met vast toerental is vervangen door de frequentiegeregelde RCB D. Toch liever een vast toerental, kies dan voor de RCA Maxi. Deze hebben wij onderhanden genomen en kent geen verschil meer met de oude RCB compressoren. 

Al jaar en dag levert Creemers onder de merknaam Eminent een zeer uitgebreid assortiment op het gebied van verfspuiten en persluchtgereedschappen

Wat doet u met het condenswater uit uw ketel? Wist u dat dit condensaat vervuilingen zoals olie bevat? Dit mag volgens de regelgeving niet via de riolering geloosd worden. De oplossing is de D-ES olie-waterscheiders met mlieuvriendelijke technologie voor een schoner en beter milieu!

Creemers Mobiel 160/6-15 met een maximale werkdruk van 15 bar. Deze zuigercompressor wordt nog steeds door ons zelf in Oss gemaakt.

Bent u op zoek naar een kleine mobiele compressor die u een werkdruk van 15 bar kan leveren? Dan is de Mobiel 160/6-15 mogelijk de oplossing voor u. Een ander leuk weetje is, deze compressor wordt nog steeds bij ons zelf in Oss gemaakt. 

Bekijk de catalogus hier!

Professionals in perslucht

Over Creemers

Sinds 1966 staat de naam Creemers Compressors voor hoogwaardige producten op het gebied van perslucht, die ontworden zijn voor tal van toepassingen.

De geschiedenis van Creemers

Perslucht Blog

Ontdek de wereld van perslucht. In onze blogberichten vind u de antwoorden op al uw gerelateerd vragen.

Lees de artikelen

Werken bij Creemers

Wil jij ook een professional in perslucht worden?

Bekijk onze vacatures