Catalogus

Creemers Compressors voor al uw persluchtbehoeften

 In deze ruim 100 pagina's tellende catalogus vind u het complete assortiment aan compressoren, luchtbehandelingsapparatuur en toebehoren zoals luchtleidingsystemen,  verfspuiten, persluchtgereedschappen, enz. van Creemers Compressors B.V.

Er zijn weer nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment, dus ook tijd om de productcatalogus te updaten. Helemaal onder aan deze pagina kunt u de inmiddels ruim 100 tellende catalogus downloaden of online bekijken. In deze catalogus vind u ons complete assortiment van compressoren tot 75 kW en een ruim aanbod aan producten om de kwaliteit van de perslucht te verbeteren, denk hierbij aan luchtdrogers en lijnfilters.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een luchtleidingsysteem, welke wij aanbieden in kunststof, aluminium en roestvast staal om uw persluchtinstallatie compleet te maken.

Naast een breed scala aan producten voor perslucht, kunt u ook bij ons terecht voor onderdelen. Originele onderdelen zijn van dezelfde kwaliteit als de af-fabriek geleverde onderdelen die de betrouwbaarheid, efficiëntie en prestaties garanderen van uw investering.

Wilt u deze onderhoudswerkzaamheden laat uitvoeren door een vakbewame monteur? Staat uw compressor in storing? Dan kunt u contact opnemen met onze Service afdeling. Wij voeren deze werkzaamheden uit aan alle merken compressoren.

Nieuwe producten in ons assortiment

De afgelopen maanden hebben wij weer een aantal nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment om aan de behoefte en vraag van de markt te voldoen. Hieronder hebben wij er een aantal voor u uitgelicht, in de catalogus staan ze allemaal.

RCA 2.2-7.5 FREQ schroefcompressoren

RCA 2.2-7.5 FREQ is het nieuwste ontwikkeling van Creemers. Deze frequentiegeregelde schroefcompessoren zijn stiller en energiezuiniger dan vergelijkbare modellen met een vast toerental.

Nu ook voor kleinere werkplaatsen hebben wij een frequentiegeregelde schroefcompressor in ons assortiment. Voor veel bedrijven is het verlagen van operationale kosten en in het bijzonder de energierekening erg belangrijk geworden.

De FREQ technologie zorgt er voordat de toerental van de motor automatisch worden aangepast aan uw luchtafname, hierdoor is er sprake van een verlaging van het energieverbruik tot 30%!

Ook zijn deze nieuwe modellen nog stiller tot wel 7 decibel in vergelijking tot compressoren met een vast toerental.

Nieuwsgierig naar de andere voordelen?  Leer meer over de RCA 2.2-7.5 FREQ.

bstAIR 10-40 perslucht- en stikstofboosters

bstAIR 10-40 boosters om de werkdruk te verhogen voor uw perslucht- en stikstoftoepassingen

Wat zijn uw verwachtingen van een booster? Krachtige en betrouwbare werking, efficiëntie, flexibiliteit en gebruiksgemak? Voor de Creemers bstAIR 10-40 kunt u al deze vakjes en nog veel meer aanvinken.

Met onze boosters bent u in staat om uw perslucht- en stikstoftoepassingen van een hoge druk te voorzien. Tevens profiteert u van een lange levensduur met probleemloze prestaties en lagere bedrijfskosten.

De bstAIR 40 serie wordt geleverd in twee uitvoeringen en in twee drukvarianten, die verder kunnen worden aangepast met extra apparatuur en accessoires. Ontdek zelf meer over de bstAIR 10-40 boosters.

RCD 55-75 schroefcompressor voor de industrie

Klaar om onze nieuwe RCD 55-75 schroefcompressoren te ontdekken?

Een nieuwe serie schroefcompressor voor de industrie met verbeterde prestaties en dezelfde betrouwbaarheid die u van ons gewend bent.

De RCD is uiteraard uitgerust met een door ons zelf ontworpen nieuwste generatie schroefblok die 4% meer perslucht levert en het energieverbuik met 3% verlaagt ten opziche van zijn voorganger de RCE schroefcompressor.

De geavanceerde connectiviteit en de slimme controller voegen intelligentie, gebruiksgemak en het verzamelen van inzichten toe aan uw compressor.

Bezoek de productpagina voor meer informatie over deze RCD 55-75 serie

Download hier uw digitale catalogus

Er zijn ook gedrukte exemplaren beschikt in een glossy magazine stijl. Wilt u een gedrukte exemplaar voor uw vestiging? Vraag hem hier aan en dan sturen wij u een exemplaar toe.

⇪ Terug naar boven ⇪