Medewerkers Creemers

Werken bij Creemers Compressors

Word jij de volgende professional in perslucht?

Betekent dagelijks samen met je collega’s vol toewijding en inzet onze bestaande en nieuwe klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. In andere woorden: ze zoveel als mogelijk te adviseren over, en ontzorgen in termen van service en onderhoud, aan hun compressor, persluchtbehandelingapparatuur en leidingsysteem.

Binnen Nederland vertegenwoordigt een uitgestrekt netwerk van loyale dealers, wederverkopers en OEM-ers de producten en service van Creemers, internationaal kunnen wij een beroep doen op betrouwbare, aan Creemers gelieerde partijen. Je komt bij ons te werken in een hecht team bestaande uit professionals in perslucht, dat op informele -doch professionele! - wijze met elkaar en met onze klanten en toeleveranciers samenwerkt. Wil jij ook deel uit komen maken van dit team, voel je dan vrij een open sollicitatie in te sturen met je motivatie waarom jij van mening bent ook een professional te zijn die binnen onze organisatie past. Daarnaast hebben wij regelmatig vacatures.

Naast onze openstaande vacatures, staan wij altijd op voor open sollicitaties. Ben jij die persoon die ons organisatie kan helpen groeien? Stuur dan jouw motivatie en CV naar onze afdeling personeelszaken.

Onze vacatures worden niet ingevuld m.b.v. werving- & selectiebureaus. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Op dit moment hebben wij twee openstaande vacatures

Vacature
Leerling Servicemonteur

Na een interne opleiding ga je zelfstandig onderhoud en reparaties aan compressoren uitvoeren bij onze klanten.

Bekijk deze vacature

Vacature
Installatiemonteur

Als Installatiemonteur ga je bij onze klanten op locatie compressoren en apparatuur voor persluchtbehandeling aansluiten en gereed maken voor gebruik.

Bekijk deze vacature

 

⇪ Terug naar boven ⇪