Vacature
Technisch Commercieel Adviseur (m/v)

regio Noord-Holland/Utrecht

Word jij onze nieuwe professional in perslucht in Noord-Holland?

Als Technisch Adviseur ben jij verantwoordelijk voor je eigen planning. Jij bent vroeg uit de veren om fris in je leaseauto te stappen en op pad te gaan om meerdere klanten te bezoeken per dag. De ene afspraak ben je bij een bestaande klant of dealer en de andere keer ben je bij een nieuwe klant. Zou vandaag de dag zijn dat je een mooie deal sluit?

De functie

In deze zelfstandige verkoopfunctie ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en in stand houden van een goede relatie met onze klanten. Creemers werkt grotendeels met dealers dus een belangrijk deel van je functie bestaat uit het onderhouden van de relatie met deze dealers. Naast het onderhouden van bestaande relaties, houdt jij je ook zelfstandig bezig met de acquisitie van nieuwe klanten in je rayon. Je verkoopt niet alleen producten, maar houdt je ook bezig met de verkoop van service contracten. Of het nu gaat om de verkoop van een product of de verkoop van een service contract, in beide gevallen inventariseer en analyseer je de behoefte van de klant. Op basis daarvan stel je een offerte op waarbij je administratief wordt ondersteund door de binnendienst. Je werkt vanuit huis en je rapporteert aan de Business Line Manager.

Wie zoeken wij?
  •  Je bent flexibel en bereid om een stap extra te zetten wanneer de situatie hierom vraagt. 
  • Een afgeronde opleiding op tenminste hbo niveau.
  • Enige jaren relevante ervaring op het gebied van sales en techniek. 
  • Zelfstandig, accuraat en representatief. 
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands. 
  • Ervaring in de perslucht is een pré.
  • Woonachtig in de regio.

Wat bieden wij?

Creemers Compressors biedt een interessante en gevarieerde fulltime functie (40 uur)  in een succesvol en gerespecteerd bedrijf bestaande uit enthousiaste medewerkers. Tegenover de kwaliteit van uw inbreng staan een goede salariëring, bonus en uitstekende secundaire voorzieningen. Bij deze functie hoort een telefoon, laptop en uiteraard een lease auto.

Extra informatie

Deze vacature wordt niet ingevuld m.b.v. werving- & selectiebureaus. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Locatie

 Je werkt in de regio Noord-Holland / Utrecht of vanuit huis. 

Wie zijn wij?

Creemers Compressors BV in Oss heeft zich sinds de oprichting in 1966 als een gerespecteerde en betrouwbare professional in de persluchtwereld ontwikkeld. Creemers produceert, verkoopt en onderhoudt een groot assortiment van schroef- en zuigercompressoren welke via een landelijk dealernetwerk hun weg vinden naar de eindgebruikers. Het assortiment dat ondere andere bestaat uit compressoren, drogers, filters, ketels en het bekende verfspuitassortiment, neemt ook een belangrijke plaats van het totale productenaanbod in.

Solliciteren op deze functie

Solliciteer vandaag nog eenvoudig en snel door je motivatie en CV te sturen naar onze HR afdeling, hr@creemers.nl.
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact met ons op. We beantwoorden al je vragen graag.

Ken jij een geschikte kandidaat voor deze functie? Delen wordt zeer gewaardeerd.