Vacature
Technisch Service Coördinator (m/v)

Ter uitbreiding van het team zoeken wij zelfstandige Technisch Service Coördinator

De werkzaamheden van de Technisch Service Coördinator bestaan voornamelijk uit het organiseren van service werkzaamheden welke voortkomen uit gepland, contractueel onderhoud alsmede uit aangemelde interventies. Controle op kwaliteit en kwantiteit van het werk van de buitendienst medewerkers in overleg met de Servicemanager. Verkoop van onderdelen en ondersteuning van de overige verkoopactiviteiten door juiste terugkoppeling van service- en klantgerelateerde informatie aan de afdeling Verkoop. Ondersteuning van de afdeling Inkoop i.v.m. bestelling service-gerelateerde onderdelen.

Wie zoeken wij?

Stressbestendige organisator welke tevens beschikt over het technisch vermogen om (storings-) meldingen van klanten snel te analyseren en vervolgens op efficiente wijze een effectieve oplossing te bieden. Gezien de vele contacten met onze klanten en collega’s zijn goede contactuele vaardigheden evenals een servicegerichte en commerciële instelling van groot belang. Het spreekt voor zich dat een positieve instelling en een zelfstandige manier van werken een must is om in ons Serviceteam te kunnen opereren.Geen dag is als Service Coordinator is hetzelfde waardoor een zeer afwisselende en uitdagende baan wordt aangeboden. Je bent werkzaam op ons kantoor te Oss, en bij voorkeur woonachtig in deze regio.

Kort samengevat zijn de trefwoorden van deze vacature
  • Organisator
  • Flexibel en oplossend vermogen
  • Zelfstandig werken
  • Goede contactuele eigenschappen
  • Positieve, servicegerichte en commerciële instelling
  • Geen 9-5 mentaliteit
Wat bieden wij?

Creemers Compressors biedt een interessante en gevarieerde functie in een succesvol en gerespecteerd bedrijf bestaande uit enthousiaste medewerkers. Tegenover de kwaliteit van uw inbreng staan een goede salariëring en uitstekende secundaire voorzieningen.

Extra informatie

Deze vacature wordt niet ingevuld m.b.v. werving- & selectiebureaus. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Locatie

Je bent werkzaam op ons kantoor te Oss.

Wie zijn wij?

Creemers Compressors BV in Oss heeft zich sinds de oprichting in 1966 als een gerespecteerde en betrouwbare professional in de persluchtwereld ontwikkeld. Creemers produceert, verkoopt en onderhoudt een groot assortiment van schroef- en zuigercompressoren welke via een landelijk dealernetwerk hun weg vinden naar de eindgebruikers. Het assortiment dat ondere andere bestaat uit compressoren, drogers, filters, ketels en het bekende verfspuitassortiment, neemt ook een belangrijke plaats van het totale productenaanbod in.

Solliciteren op deze functie

Solliciteer vandaag nog eenvoudig en snel door je motivatie en CV te sturen naar onze HR afdeling, hr@creemers.nl.
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact met ons op. We beantwoorden al je vragen graag.

Ken jij een geschikte kandidaat voor deze functie? Delen wordt zeer gewaardeerd.