Ceccato original services

Service en onderhoud

Indien u uw compressor een zo lang mogelijke levensduur wilt meegeven, er volledig op wilt vertrouwen en zo energiezuinig als mogelijk te werk gaat, dan is er een ding essentieel: regulier (preventief) onderhoud op gezette tijden, uitgevoerd door vakbekwame monteurs die originele onderdelen gebruiken!

Onderhoudbeurt nodig? Neem contact op

Staat uw compressor in storing?

Onze monteurs met jarenlange ervaring staan 24/7 klaar voor u om uw problemen op te lossen zodat u snel weer operationeel bent.

Vervangende perslucht kan worden geregeld in overleg.

Originele onderdelen

Originele onderdelen zijn ontworpen voor de apparatuur en zijn dus 100% passend. Met originele onderdelen en service is de werking van machines efficiënter en betrouwbaarder, met een minimale kans op storingen.

Kostenbesparing

Preventief onderhoud voorkom vroegtijdige slijtage, schade of zelfs stilstand. Dit terwijl u tegelijkertijd de kosten laag houdt!

Originele onderdelen & Service voor compressoren

Degelijk onderhoud verlengt de levensduur van uw compressor en laat hem betrouwbaar werken op een zo energiezuinige manier. Dit bekent dat onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd worden door vakbekwaam personeel op het juiste moment. De originele onderdelen die versleuteld zijn, zijn specifiek geschikt voor uw compressor.

Certificering

Creemers is gecertificeerd door Lloyd's Register Quality Assurance voor ISO 14001:20015 en 45001:12018. Eveneens zijn wij goedgekeurd voor de VGM Checklist Aannemers (VCA) Rev. 2008/5.1. Klik hier om onze certificaten te bekijken.

Bekijk onze brochures