Ceccato original services

Service en onderhoud

Uw perslucht, onze zorg!

Onderhoudbeurt nodig? Maak hier een afspraak

Staat uw compressor in storing?

Onze vakbekwame Servicemonteurs staan 24/7 voor u klaar om uw storing op te lossen zodat u snel weer operationeel bent.


> Storing melden

Bescherm u inverstering met preventief onderhoud

Wilt u uw compressor een zo lang mogelijke levensduur geven en er volledig op wilt vertrouwen? Laat dan onderhoud uitvoeren met originele onderdelen op gezette tijden.

> Afspraak maken voor onderhoudsbeurt

Kies voor originele onderdelen

100% passend voor uw Creemers apparatuur. Met originele onderdelen is de werking van u machine efficiƫnter en betrouwbaarder.

> Aanvraag voor onderdelen

Onderhoudsabonnement voor complete ontzorging

Met een onderhoudsabonnement ontzorgen wij u voor u gehele persluchtinstallatie. Een abonnement kunt u afsluiten ongeacht het merk van uw compressor.

> Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u de levensduur van uw persluchtinstallatie verlenen?

Indien u uw compressor een zo lang mogelijke levensduur wilt meegeven, er volledig op wilt vertrouwen en zo energiezuinig als mogelijk te werk gaat, dan is er een ding essentieel: regulier (preventief) onderhoud op gezette tijden, uitgevoerd door vakbekwame monteurs die originele onderdelen gebruiken!

Originele onderdelen & Service voor compressoren

Degelijk onderhoud verlengt de levensduur van uw compressor en laat hem betrouwbaar werken op een zo energiezuinige manier. Dit bekent dat onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd worden door vakbekwaam personeel op het juiste moment. De originele onderdelen die versleuteld zijn, zijn specifiek geschikt voor uw compressor.

Certificering

Creemers is gecertificeerd door Lloyd's Register Quality Assurance voor ISO 14001:20015 en 45001:12018. Eveneens zijn wij goedgekeurd voor de VGM Checklist Aannemers (VCA) Rev. 2008/5.1. Wilt u meer weten wat deze certificaten inhouden? Bekijk ze hier.

Professionals in perslucht

Over Creemers

Sinds 1966 staat de naam Creemers Compressors voor hoogwaardige producten op het gebied van perslucht, die ontworden zijn voor tal van toepassingen.

De geschiedenis van Creemers

Perslucht Blog

Ontdek de wereld van perslucht. In onze blogberichten vind u de antwoorden op al uw gerelateerd vragen.

Lees de artikelen

Werken bij Creemers

Wil jij ook een professional in perslucht worden?

Bekijk onze vacatures