Originele elementen voor lijnfilters

Originele lijnfilters garanderen optimale prestaties van uw compressor. Zij verzekeren de allerbeste luchtkwaliteit, zijn duurzaam en laten uw compressor draaien zoals het hoort.

Neem gerust contact met ons op!

Hoge kwaliteit van de perslucht

Hoge kwaliteit filtratie staat garant voor het op efficiënte wijze verwijderen van vuildeeltjes.

Gefabriceerd voor duurzaamheid

U bent zeker van een lange levensduur dankzij een robuust, roestvrij ontwerp and hoge temperatuurtolerantie.

Energie-efficiëntie

Het ontwerp van de originele elementen helpen drukval te vermijden evenals verspilling van energie.

Optimale prestaties

Originele lijn filters verwijderen kleine oliedeeltjes uit de gecomprimeerde lucht. Ook halen ze een groot gedeelte condenswater uit de lucht dat vrij komt bij de overgang naar een koudere omgeving. Op deze manier wordt uw eigen installatie en worden ook eindproducten beschermd. Originele filters staan voor duurzaamheid terwijl de prestaties van de compressor in tact blijven.

Geen storingen of reparaties

Sommige conventionele filters lijken voordeliger dan originele, maar uiteindelijk kosten ze u meer. Inefficiënte filtratie kan problemen veroorzaken met uw machines en eindproducten aan het einde van het leidingwerk. Maar er is meer: condenswater kan een filter van inferieure kwaliteit eenvoudig laten roesten en verstoppen. Hierdoor wordt uw compressor meer belast met vroegtijdige slijtage als gevolg evenals een storing op het schroefblok en uiteindelijk dus hoge reparatiekosten.

Originele lijnfilters gaan langer mee

Originele lijnfilters zijn opgebouwd uit meerdere lagen. Dit zorgt voor het optimaal verwijderen van olie en beperken drukval tot een minimum. Originele filters hebben een langere levensduur, niet alleen vanwege hun hoge temperatuurtolerantie als wel als de roestvrijstalen pluggen en kern die roestvorming tegengaan. Op deze manier vermijdt je hoge differentiale druk en beschermt het de levensduur van uw compressor.

Persluchtlijnfilter

Efficiënte persluchtlijnfilters voor een betrouwbare bescherming van uw luchtleidingysteem, pneumatisch gereedschap en eindproduct. Als in uw persluchtnet onzuivere of verontreinigde perslucht wordt gebruikt, houdt dit verschillende risico’s in. Bij bijna alle toepassingen kan het leiden tot een aanzienlijke vermindering van de prestaties en een verhoging van de onderhoudskosten, zowel voor feitelijke reparaties als door een verlies aan productiviteit. De innovatieve filters van Creemers Compressors zijn ontworpen om op de zuinigste manier de beste luchtkwaliteit te leveren en te voldoen aan de steeds strenger wordende kwaliteitseisen van dit moment. Ze zijn volledig conform ISO-normen ontwikkeld en getest. Afhankelijk van de toepassing en de vereiste persluchtzuiverheid bieden wij filters aan met een zuiverheid graad van 3 tot 0.01 micron, in overeenstemming met ISO 8573 en ISO 12500 voor een persluchtflow tot 35.400 liter per minuut.

Lees verder

Loading...