Producten
Home

Optimale prestaties

Oplossingen op maat voor uw wensen en vereisten.

Perfecte balans

Met alle juiste ingrediënten en toevoegingen.

Kostenreductie

Minimale slijtage, maximale operatie.

Smeermiddelen beschermen uw compressor

Originele smeermiddelen zijn een mengeling van olie en de juiste toevoegingen, gemixt en uitgebalanceerd voor optimale prestaties. Deze samenstellingen komen voort uit streng R&D en kennis van compressortechnologiën. Ze verzekeren de beste smering, koeling en bescherming tegen voortijdige slijtage en roestvoerming. Tenslotte ondersteunen originele smeermiddelen uw winstgevendheid!

Originele smeermiddelen voor luchtkwaliteit

Het gebruik van niet-originele olie kan ongewenste bijwerkingen tot gevolg hebben: roestvorming, slib- en schuimvorming. Dit kan leiden tot vroegtijdige slijtage, slechte kwaliteit perslucht en zelfs serieuze schade aan de compressor met als resultaat: volledige stilval, reparatiekosten en productieverliezen. Het loont zich daarom absoluut niet om het risico te nemen niet-uw compressor af te vullen met niet-originele smeermiddelen.

Smeermiddelen toegepast op uw industrie

Originele smeermiddelen zijn niet alleen gebaseerd op het aantal draaiuren of type compressor. Het gamma smeermiddelen omvat oliën voor milde, veeleisende en zeer veeleisende prestaties. Daarnaast zijn er specifieke smeermiddelen verkrijgbaar voor industrieën invoedingsmiddelen (foodgrade / cassida) en farmacie. Kies daarom voor optimale prestaties het juiste smeermiddel dat past bij uw specifieke situatie.