Original service

Service en onderhoud

Uw perslucht, onze zorg!

Storing melden Onderhoudsbeurt afspreken

Bescherm u investering met preventief onderhoud

Wilt u uw compressor een langere levensduur geven en er volledig op wilt vertrouwen? Laat dan onderhoud uitvoeren met originele onderdelen op gezette tijden.

> Afspraak maken voor onderhoudsbeurt

Waarom voor originele onderdelen kiezen?

100% passend voor uw Creemers apparatuur. Met originele onderdelen is de werking van u machine efficiënter en betrouwbaarder.

> Aanvraag voor onderdelen

Onderhoudsabonnement voor complete ontzorging

Met een onderhoudsabonnement ontzorgen wij u voor u gehele persluchtinstallatie. Een abonnement kunt u afsluiten ongeacht het merk van uw compressor.

> Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u de levensduur van uw persluchtinstallatie verlenen?

Indien u uw compressor een zo lang mogelijke levensduur wilt meegeven, er volledig op wilt vertrouwen en zo energiezuinig als mogelijk te werk gaat, dan is er een ding essentieel: regulier (preventief) onderhoud op gezette tijden, uitgevoerd door vakbekwame monteurs die originele onderdelen gebruiken!

Door te kiezen voor de Service van Creemers Compressors legt u de zorg in de handen van de professionals in perslucht. Ontdek meer over onze onderhoudsabonnementen.

Onderhoud laten uitvoeren door een professional

Is perslucht voor uw bedrijf van essentieel belang? Dan is preventief onderhoud noodzakelijk om uw installatie in optimale conditie te houden en zijn levensduur verlengd. Tijdens een preventieve onderhoudsbeurt worden alle voorgeschreven controles uitgevoerd en benodigde service-onderdelen vervangen. Kortom, wij zorgen ervoor dat uw installatie in “nieuwstaat” blijft. Daarmee zal de capaciteit, energieconsumptie en de bedrijfszekerheid altijd optimaal zijn.

Wij voeren onderhoud uit aan alle merken compressoren o.a. Atlas Copco, Ingersoll Rand, GrassAir, Compair, ABAC, Ceccato, Airpress, Boge, Alup, Domnick Hunter, Fiac, Hydrovane, Kaeser, etc.

Wilt u liever eerst een vrijblijvende offerte ontvangen? Laat het ons weten.

Certificering

Creemers is gecertificeerd door Lloyd's Register Quality Assurance voor ISO 14001:20015 en 45001:12018. Eveneens zijn wij goedgekeurd voor de VGM Checklist Aannemers (VCA) Rev. 2008/5.1. Wilt u meer weten wat deze certificaten inhouden? Bekijk ze hier.