Onderhoudsabonnementen voor compressoren

Leg de zorg voor uw perslucht in onze handen.

Vrijblijvende offerte ontvangen

Niets zo vervelend dat u uw werkzaamheden moet stil leggen omdat de compressor in storing staat. Een veel voorkomende oorzaak daarvan is achterstallig onderhoud. Uw compressor heeft net als u auto onderhoud nodig om optimaal te presteren. Door een onderhoudsabonnenment bij Creemers af te sluiten legt u de zorg voor uw installatie in de handen van professionals.

Voordelen van een abonnenment

  • Kostenbesparend: Met een abonnement is het onderhoud voordeliger dan op basis van nacalculatie.

  • Onderhoudsplanning: Wij houden in de gaten wanneer uw compressor onderhoud nodig heeft en zorgen ervoor dat dit ook tijdig wordt uitgevoerd.

  • Geen voorrijkosten: Mocht er toch een tussendse storingen ontstaan dan betaalt u geen voorrijkosten.

Verleng de levensduur van uw compressorinstallatie

Door tijdig en op juiste wijze onderhoud uit te voeren aan uw compressor verlengt u de levensduur van uw inverstering. Met één van onze onderhoudsabonnementen wordt er aan de hand van een onderhoudsplan op basis van de draaiuren van uw compressor structureel onderhoud uitgevoerd. Creemers beschikt over eigen Servicemonteurs die door heel Nederland werkzaam zijn. Deze vakbekwame professionials worden ook regelmatig bijgeschoold om over de juiste kennis te beschikken. 

Naast onderhoud aan onze eigen compressoren, doen wij dit ook voor andere merken zoals ALUP, Kaeser, Atlas Copco, Ingersoll Rand, ABAC en nog veel meer.

Nieuwsgierig wat de kosten zijn? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. 

Mis nooit meer een onderhoudsbeurt aan uw compressor

Creemers bieden verschillende abonnementen (BasicAir, RelaxAir en ComfortAir) waarmee wij de zorgen overnemen voor uw persluchtinstallatie. Dan kunt u zich bezig houden met uw bedrijfsactiviteiten.

U kunt bij ons een abonnement afsluiten ongeacht het merk van uw compressor dat bij u staat. Na het vaststellen van de bedrijfsuren wordt er een onderhoudsplan opgesteld zodat er structureel onderhoud wordt uitgevoerd. 

Liever een abonnement op maat? Neem contact met ons op!

RelaxAir

Met dit abonnement weet u precies wat uw operationele kosten zijn, door het risico in onze deskundig handen te leggen. Wij zorgen dat alle periodieke controles en onderhoudsbeurten aan uw compressor worden uitgevoerd. Dit gebeurt op basis van het aantal draaiuren van uw compressor worden uitgevoerd. Alle kosten die mogelijk voortvloeien uit reparatie tijdens de contractperiode zijn ook voor Creemers Compressors.

ComfortAir

Bij het ComfortAir abonnement zorgen wij voor het algehele preventieve onderhoud van uw installatie. In het contract zijn alle materialen, arbeidsuren en uiteraard voorrijdkosten inbegrepen.

In dit abonnement zijn alle serviceonderdelen opgenomen, welke volgens de gebruikshandleiding nodig zijn. Het gaat dan om de slijtonderdelen en olie. Revisiebeurten worden uitgevoerd bij het behalen van de voorgeschreven bedrijfsuren. Bij een revisie gaat het om de aanzuigregelaar, terugslagklep, minimum drukhoudklep en oliethermostaat.

Mochten er dan toch een onverwachte storingen optreden dan komen wij gratis voorrijden, dit is inclusief kilometervergoeding en reisuren. Enkel de arbeidsuren ter plaatse en de eventueel verbruikte onderdelen, die niet onder het preventieve onderhoud vallen zullen worden berekend.

Met het ComfortAir abonnement verzekert u zich ervan dat uw persluchtinstallatie in handen is van de professional!

BasicAir

Bij het BasicAir abonnement wordt samen met u bepaald hoeveel draaiuren uw installatie jaarlijks maakt en op basis hiervan wordt de bezoekfrequentie vastgesteld. Wij houden een planning bij en voeren de onderhoudswerkzaamheden volledig uit voor u!

Op deze wijze kun u zich concentreren op uw eigen bedrijfsactiviteiten en nemen wij het onderhoud van uw persluchtinstallatie in zijn geheel van u over. De verbruikte onderdelen en gemaakte arbeidsuren worden gespecificeerd bij u in rekening gebracht.

Bekijk onze brochure

⇪ Terug naar boven ⇪

RelaxAir

Met dit abonnement weet u precies wat uw operationele kosten zijn, door het risico in onze deskundig handen te leggen. Wij zorgen dat alle periodieke controles en onderhoudsbeurten, welke voortvloeien uit het aantal draaiuren van uw compressor worden uitgevoerd.

Alle kosten die mogelijk voortvloeien uit reparatie tijdens de contractperiode zijn ook voor Creemers Compressors.

Wilt u meer weten over dit abonnement? Laat het ons weten!


ComfortAir

Bij het ComfortAir abonnement zorgen wij voor het algehele preventieve onderhoud van uw installatie. In het contract zijn alle materialen, arbeidsuren en uiteraard voorrijdkosten inbegrepen. In dit abonnement zijn alle serviceonderdelen opgenomen, welke volgens de gebruikshandleiding nodig zijn. Het gaat dan om de slijtonderdelen en olie. Revisiebeurten worden uitgevoerd bij het behalen van de voorgeschreven bedrijfsuren. Bij een revisie gaat het om de aanzuigregelaar, terugslagklep, minimum drukhoudklep en oliethermostaat. Mochten er dan toch een onverwachte storingen optreden dan komen wij gratis voorrijden, dit is inclusief kilometervergoeding en reisuren. Enkel de arbeidsuren ter plaatse en de eventueel verbruikte onderdelen, die niet onder het preventieve onderhoud vallen zullen worden berekend. Met het ComfortAir abonnement verzekert u zich ervan dat uw persluchtinstallatie in handen is van de professional!


BasicAir

Bij het BasicAir abonnement wordt samen met u bepaald hoeveel draaiuren uw installatie jaarlijks maakt en op basis hiervan wordt de bezoekfrequentie vastgesteld. Wij houden een planning bij en voeren de onderhoudswerkzaamheden volledig uit voor u! Op deze wijze kun u zich concentreren op uw eigen bedrijfsactiviteiten en nemen wij het onderhoud van uw persluchtinstallatie in zijn geheel van u over. De verbruikte onderdelen en gemaakte arbeidsuren worden gespecificeerd bij u in rekening gebracht.