Kostenbesparend

Met het versleutelen van niet-originele onderdelen neem je een risico dat uiteindelijk het totale kostenplaatje vergroot. Gebruik originele onderdelen en spaar geld uit!

Oorspronkelijkheid

Onderdelen, ontworpen, gemaakt en gekwalificeerd door uw compressorfabrikant en gemonteerd door vanuit de fabriek getrainde experts behoudt de oorspronkelijkheid van uw compressorinstallatie.

Optimale levensduur

Originele onderdelen en service verzekeren optimale efficiëntie van energie, betrouwbaarheid en prestaties die u verwacht van een compressor. Hierdoor haalt u de optimale levensduur uit uw compressor.

Loading...

Ontdek waarom originele onderdelen beter zijn dan niet-originele

Smeermiddelen

Ondanks het brede aanbod van zo veel smeermiddelen biedt Creemers authentieke oliën aan voor zowel zuiger- als schroefcompressoren. Een perfecte smering leidt tot hoge prestaties, lage kosten en weinig kans op stilval.

Klik hier voor meer informatie over onze smeermiddelen..

Originele filters en separatoren

Originele filters en separatoren houden de integriteit van uw installatie in tact. Daarnaast beschermen ze het voor vroegtijdige slijtage en storingen.

Klik hier voor meer informatie over onze filters en separatoren...

Elementen voor lijnfilters

Onze range persluchtlijnfilters verzekert schone perslucht van hoge kwaliteit. Zoals met alle soorten en maten filters raken de elementen ervan in de loop der tijd verzadigd en dienen daarom regelmatig vervangen te worden om de hoge kwaliteit lucht te kunnen blijven garanderen. Dit kan alleen als de vervangingselementen origineel zijn!

Klik hier voor meer informatie over onze lijnfilters...

Compressor service kits

Wij hebben een breed aanbod service kits voor zowel zuiger- als schroefcompressoren. Deze kits bevatten alle originele onderdelen die u nodig heeft voor de perfecte onderhoudsbeurt!

Klik hier voor meer informatie over onze service kits...

Kits voor condensaatbehandeling

De filters in de FOD olie-waterscheiders verzadigen in de loop der tijd. Door de hoge luchtvochtigheid in de zomer geschiedt dit in die periode over het algemeen sneller dan 's wintersl Wij bieden u drie types kits, afhankelijk van de service interval die op dat moment aan de beurt is (groot, middel of klein).

Klik hier voor meer informatie over onze FOD olie-waterscheiders...

Kits voor adsorptiedrogers

Indien er in uw persluchtinstallatie een adsorptiedroger is opgenomen, houd u er dan rekening mee dat de filters en de adsorptiekorrels in deze droger ook regelmatig vervangen dienen te worden . Dit is van het grootste belang om de gewenste kwaliteit perslucht te kunnen garanderen. Voor iedere adsorptiedroger en iedere serviceinterval is er een passende kit!

Klik hier voor meer informatie over onze ADS adsorptiedrogers...

AIRnet leidingsysteem

Ons snel en een eenvoudig aan te leggen betrouwbare leidingsysteem ondersteunt de excellente werking van uw compressorinstallatie.

Klik hier voor meer informatie over ons AIRnet leidingsysteem...