Originele elementen voor lijnfilters

Neem gerust contact met ons op!

Hoge kwaliteit van de perslucht

Hoge kwaliteit filtratie staat garant voor het op efficiënte wijze verwijderen van vuildeeltjes.

Gefabriceerd voor duurzaamheid

U bent zeker van een lange levensduur dankzij een robuust, roestvrij ontwerp and hoge temperatuurtolerantie.

Energie-efficiëntie

Het ontwerp van de originele elementen helpen drukval te vermijden evenals verspilling van energie.

Optimale prestaties

Originele lijn filters verwijderen kleine oliedeeltjes uit de gecomprimeerde lucht. Ook halen ze een groot gedeelte condenswater uit de lucht dat vrij komt bij de overgang naar een koudere omgeving. Op deze manier wordt uw eigen installatie en worden ook eindproducten beschermd. Originele filters staan voor duurzaamheid terwijl de prestaties van de compressor in tact blijven.

Geen storingen of reparaties

Sommige conventionele filters lijken voordeliger dan originele, maar uiteindelijk kosten ze u meer. Inefficiënte filtratie kan problemen veroorzaken met uw machines en eindproducten aan het einde van het leidingwerk. Maar er is meer: condenswater kan een filter van inferieure kwaliteit eenvoudig laten roesten en verstoppen. Hierdoor wordt uw compressor meer belast met vroegtijdige slijtage als gevolg evenals een storing op het schroefblok en uiteindelijk dus hoge reparatiekosten.

Originele lijnfilters gaan langer mee

Originele lijnfilters zijn opgebouwd uit meerdere lagen. Dit zorgt voor het optimaal verwijderen van olie en beperken drukval tot een minimum. Originele filters hebben een langere levensduur, niet alleen vanwege hun hoge temperatuurtolerantie als wel als de roestvrijstalen pluggen en kern die roestvorming tegengaan. Op deze manier vermijdt je hoge differentiale druk en beschermt het de levensduur van uw compressor.

Loading...