ICONS

Intelligent CONnectivity System - monitor je compressorinstallatie op afstand

Vragen? Neem contact met ons op!

Controleerbaar

De prestaties van uw installatie zijn op ieder gewenst moment controleerbaar met één muisklik.

Géén verrassingen

Mogelijke opkomende problemen worden tijdig onderkend waardoor u dusdanig kunt anticiperen dat er geen productieverliezen ontstaan.

Service en onderhoud

Uw installatie geeft tijdig aan wanneer service en onderhoud benodigd is. Hierdoor kunt u vooruit plannen en kosten inzichtelijk maken.

Snelle reactijden

Met ICONS kunt u de status van uw compressor te allen tijde online oproepen. Het geeft u tevens een directe link naar uw compressorleverancier. Hij kan u op basis van de gegevens passend adviseren en opkomende problemen onderkennen en daarmee stilstand voorkomen. De efficiëntie van uw eigen organisatie verbetert hierdoor ook, omdat u het tijdig inplannen van servicebezoeken zelf in de hand hebt.

Kies uw gewenste serviceniveau

Afhankelijk van uw wensen en behoeften heeft u inzicht in het gewenste servicelevel dat u uit ICONS wilt aflezen.

RighTime

RighTime biedt u de mogelijkheid om online in te loggen en maandelijks een servicemail te ontvangen. Hierdoor bent u altijd tijdig op de hoogte van servicebezoeken en u kunt uw eigen kostenplaatje samen stellen, terwijl uw compressor zo efficiënt als mogelijk door blijft lopen.

UpTime

Met UpTime worden waarschuwings- en storingsmeldingen als mail of tekstberichten naar u toegezonden, zodat u direct juist kunt handelen en stilstand voorkomen. Op deze manier bent u optimaal op de hoogte van de status van uw installatie. Het prestatie-dashboard geeft u een duidelijk overzicht van gebeurtenissen en beschikbaarheid.

Bekijk onze brochure

Wilt u meer inzicht in de werking van uw compressorinstallatie in termen van werk- en serviceparamaters? Ons  ICONS systeem is hiervoor dé uitkomst.
Wilt u meer inzicht in de werking van uw compressorinstallatie in termen van werk- en serviceparamaters? Ons  ICONS systeem is hiervoor dé uitkomst.