ICONS Box

Monitor uw installatie op afstand met dit Intelligent CONnectivity System

Vragen? Laat het ons weten!

Het Internet of Things biedt meer comfort en flexibiliteit, zowel in ons dagelijks leven als in de industrie. Machines communiceren, zo ook uw persluchtapparatuur. Gegevens verwerken is echter niet uw bedrijfsactiviteit. Wat u nodig hebt, is inzicht. Inzicht in de prestaties en de servicestatus van uw persluchtapparatuur, waardoor u maximale inzetbaarheid en efficiëntie behaalt.

Snel en eenvoudig

Op de ICONS-interface is de informatie die u nodig hebt altijd duidelijk en eenvoudig toegankelijk: machinestatus, inzetbaarheid en energie-efficiëntie. Als actie vereist is, wordt dit onmiddellijk weergegeven. Een eenvoudig overzicht van de onderhoudsbehoeften van uw machines stelt u in staat onderhoud efficiënt te plannen.

Op de ICONS-interface is de informatie die u nodig hebt altijd duidelijk en eenvoudig toegankelijk: machinestatus, inzetbaarheid en energie-efficiëntie. Als actie vereist is, wordt dit onmiddellijk weergegeven. Een eenvoudig overzicht van de onderhoudsbehoeften van uw machines stelt u in staat onderhoud efficiënt te plannen.

Waarde op maat

De ICONS Box van Creemers kan in uw compressor gemonteerd worden.

De gegevens van uw machines worden geanalyseerd met behulp van slimme algoritmen en onze expertise op het gebied van perslucht. Dit resulteert in aanbevelingen via ICONS, die reële mogelijkheden bieden om de beschikbaarheid van machines te verbeteren en uw energiekosten te verlagen. Bezoeken op locatie zijn efficiënter dan ooit. Onze deskundige analyse stelt ons in staat potentiële problemen vroegtijdig te herkennen, zodat we kunnen ingrijpen voordat het risico van een storing reëel wordt.

Overal en altijd

Rollair connectivity

Alle inzichten die door ICONS worden geboden, zijn beschikbaar op uw computer, tablet of smartphone. Er is geen noodzaak voor onderhoudslogboeken: een muisklik is alles wat nodig is om de onderhoudsstatus van uw compressor online te raadplegen. Een koppeling brengt u rechtstreeks naar uw compressorleverancier voor een offerteaanvraag. Het is snel en eenvoudig, en het is altijd beschikbaar wanneer u het nodig hebt.

Energiebesparing met ICONS

De ICONS biedt u ook extra inzicht in de energiezuinigheid van uw persluchtsysteem. In de verslagen worden de prestatie-indicatoren, benchmarks en trends weergeven. Zo kunt u weloverwogen beslissingen nemen om uw persluchtinstallatie te optimaliseren en bereik uw energiebesparingsdoelen.

Kies uw gewenste serviceniveau

Afhankelijk van uw wensen en behoeften heeft u inzicht in het gewenste servicelevel dat u uit ICONS wilt aflezen.

RighTime

RighTime biedt u de mogelijkheid om online in te loggen en maandelijks een servicemail te ontvangen. Hierdoor bent u altijd tijdig op de hoogte van servicebezoeken en u kunt uw eigen kostenplaatje samen stellen, terwijl uw compressor zo efficiënt als mogelijk door blijft lopen.

  • Altijd het juiste moment voor onderhoud, zodat u uw bedrijfsmiddelen en kosten efficiënt kunt plannen.
  • Een eenvoudig overzicht van de machinestatus engebeurtenissen.
  • Directe toegang tot uw leverancier voor een offerteaanvraag maakt uw leven gemakkelijker.
  • RighTime is ons gratis standaard ICONS-aanbod.
UpTime

Met UpTime worden waarschuwings- en storingsmeldingen naar u toegezonden, zodat u direct kunt handelen om stilstand voorkomen. Op deze manier bent u optimaal op de hoogte van de status van uw installatie. Het prestatie dashboard geeft u een duidelijk overzicht van gebeurtenissen en beschikbaarheid.

  • Alle functies van RighTime zijn inbegrepen.
  • Machinewaarschuwingen worden verzonden als e-mail en/of tekstbericht, zodat u corrigerende maatregelen kunt nemen en storingen kunt voorkomen.
  • Bekijk alle gebeurtenissen en krijg een duidelijk overzicht van de prestaties van de machine.

Bekijk onze brochure

⇪ Terug naar boven ⇪