Mijn stage-ervaring bij Creemers Compressors B.V.

Tom Nelissen - stagiair Marketing

Tom heeft 5 maanden (2022-2023) stage gelopen op onze marketing afdeling. Tijdens deze stageperiode heeft hij goede ideeën aangedragen waar we zeker ook in de toekomst mee vooruit kunnen. Bedankt voor je inzet!

Creemers oogte voor mij al snel als een organisatie met weinig hiërarchie. Dit is naar mijn mening uiterst positief. Ik ben geen fan van duidelijk gedefiniëerde lagen en het feit dat er altijd baas boven baas is. Deze structuur beviel me erg snel bij Creemers. Omdat hier onderling weinig verschil was in “macht”, was het voor mij ook eenvoudig contact te leggen met andere afdelingen.

Allemaal zitten we op één kantoor, zonder echte scheidingen tussen afdelingen in. Geen moeite om een praatje te maken met een andere afdeling dus. Omdat ik erg gesteld ben op een sociale sfeer vond ik dit dus ook uiterst prettig.

Serieus werken, maar ook een lolletje op zijn tijd

Al snel kon ik peilen waar de grens lag tussen informaliteit en onprofessionaliteit. Ik ben hier en daar vrij brutaal, al helemaal voor “maar een stagiaire”. Daarom klonk mij het ook als muziek in de oren wanneer men lacht om een opmerking die in “formelere” oganisaties het daglicht nooit zou mogen zien. Serieus zijn als het moet, plezier hebben waar het kan. 40 uur per week naar enkel serieuze blikken kijken en geen gelach of geplaag waarnemen zou ik catastrofaal vinden. Snel werd me wel benadrukt dat ik alert moet blijven met mijn toon, houding of opmerkingen, wanneer ik contact leg met een enkeling die niet bekend met mij zou zijn, of in zijn algemeenheid niet kan tegen een brutale jongeman als ik. Alle dank voor dit advies, echter beloop ik deze aarde al ruim achttien jaar lang met hetzelfde karakter. Zelden gaat dit mis, en gelukkig bij Creemers ook niet.

Veel variatie in werkzaamheden en mooie uitdagingen

Op het gebied van sfeer en contactmomenten, is Creemers in mijn optiek een ideale organisatie om je bij aan te sluiten. Je wordt betrokken bij momenten, pauzes, gesprekken en meetings. Je krijgt de ruimte, mogelijkheden en middelen om je werkzaamheden te verrichten. Vanzelfsprekend werkzaamheden uit je eigen takenpakket, die overigens erg naar wens waren, maar ook als je je hulp aanbiedt aan een ander wordt dit zeer gewaardeerd. Alle lof ontvang je wanneer je een last van iemand zijn schouders afneemt, en waardering is voor mij erg belangrijk.

Je krijgt de ruimte, mogelijkheden en middelen om je werkzaamheden te verrichten

Tom Nelissen

Mede dankzij de kleine organisatiestructuur, voer je (indien je wilt) al snel taken uit voor een andere afdeling. Mij bevalt dit goed, maar als je liever elke dag op wilt staan met de wetenschap wat je de komende acht uur op kantoor uitvoert, is dit wellicht een aspect om mee te nemen. Veel on-the-spot taken/verzoeken komen op je bureau, in je mailbox of in je gehoorgang, maar ook projecten van langere duur; mooie uitdagingen! 

Creemers Compressors is een uitstekend stagebedrijf

Voor de individu die open staat voor nieuwe ervaringen, houdt van een lulpraatje, graag werkt in het bijzijn van anderen en, boven alles, veel wilt leren, is Creemers een uitstekende bestemming. Je wordt gewaardeerd, geïnstrueerd, geaccepteerd en gemotiveerd.

Maar ook voor de zelfstandige, introverte, taakgerichte en secure medemens is Creemers een geschikte arbeidsplek. Ik spreek hierbij niet uit ervaring, maar mijn gevoel zegt dat een ieder hier de ruimte krijgt zich te ontwikkelen, of om juist lekker te blijven doen waar men zich goed bij voelt.

Zoek jij een stageplek?

De afgelopen jaren heeft Creemers Compressors studenten van MBO en HBO verwelkomt als stagiair. Wij vinden het belangrijk om als bedrijf maatschappelijk betrokken te zijn. Onze mooie organisatie heeft verschillende afdelingen zoals Service, Verkoop, Customer Service en Marketing, uiteraard elk met eigen takenpakket.

Zou jij graag stage willen lopen bij ons? Laat het ons weten. Dan bekijken we graag of er op dat moment mogelijkheden zijn. Stuur jouw motivatiebrief en CV naar [email protected].

⇪ Terug naar boven ⇪