ICONS Clamp

Voor compressoren tot 30 kW.

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Wat is de ICONS Clamp precies?

Het is een eenvoudige manier om toegang te krijgen tot de statusinformatie van uw compressor. Met de verkregen infomatie kunt u op het juiste moment actie ondernemen ten behoeve van onderhoud. Hiermee verlengt u de levensduur en zorgt voor optimale prestaties van uw compressor!

Waarom hebt u het nodig?

Met de ICONS Clamp kunnen nu ook op afstand kleinere compressoren tot 30 kW zonder besturingsmodule  bewaakt worden.

Dankzij de ICONS Clamp kunnen nu ook compressoren tot 30 kW zonder besturingsmodule worden bewaakt. Door u de onderhoudsstatus van uw apparatuur te laten zien, zorgt ICONS dat u tijdig onderhoud. uitgevoerd kan worden.

De Clamp is ook geschikt voor kleinere compressoren van andere merken. Krijg meer inzicht in de status van uw compressorinstallatie. Dit is de meest eenvoudige manier om betrouwbare prestaties te garanderen.

Wilt u weten of de Clamp geschikt is voor uw compressor? Neem dan contact met ons op. Onze professionals zullen al uw vragen beantwoorden.

Hoe werkt het?

Als de ICONS Clamp is bevestigd, wordt deze door de machine gevoed. Geen kabels of batterijen nodig!  Door het energieverbruik van de compressor te detecteren, registreert de ICONS Clamp de bedrijfsuren en de status belast/onbelast. Deze gegevens kunnen worden bekeken via het gebruiksvriendelijke ICONS-platform.

3 eenvoudige stappen

Met de ICONS Clamp kunnen nu ook op afstand kleinere compressoren tot 30 kW zonder besturingsmodule  bewaakt worden.

De Clamp is snel en gemakkelijk te monteren op uw compressor. Dit gebeurt in drie eenvoudige stappen:

  • Stap 1; klem de ICONS Clamp op één van de ingangsfasen van uw compressor.

  • Stap 2; scan de QR-code met uw smartphone of tablet en registreer uw Clamp op het ICONS platform.

  • Stap 3; Blijf op de hoogte van de status van uw compressor via het ICONS-platform. Dan kunt u tijdig onderhoud uitvoeren voor een betrouwbare werking van uw installatie.

Heeft u hulp nodig bij het registeren of over het platform? Laat het ons weten, dan beantwoorden wij al uw vragen.

Bekijk onze brochure

⇪ Terug naar boven ⇪