Schroefcompressor kopen in Nederland

Creemers uw partner voor perslucht

Er zijn verschillende redenen waarom u op zoek bent naar een schroefcompressor om uw werkzaamheden te verrichten. Elke bedrijf is uniek in zijn luchtbehoefte, daarom zijn er ook tal van schroefcompressoren verkrijgbaar. Wat uw reden ook is, bij Creemers Compressors bent u aan het juiste adres!

Met deze gids helpen wij u om de juiste beslissing te nemen voor uw onderneming. Toch liever persoonlijk vrijblijvend advies van één van onze Technisch Adviseurs? Neem contact met ons op

Welke schroefcompressor is geschikt voor mij?

Er zijn veel verschillende modellen en soorten compressoren te koop. Elk met hun specifieke eigenschappen en doeleinden. In ons assortiment zijn er twee typen schroefcompressoren, namelijk een schroefcompressor met vast toerental en een frequentiegeregelde compressor (IVR). U vraagt zich waarschijnlijk af: welk type schroefcompressor is voor mij geschikt? 

Om deze vraag te beantwoorden kunt u de volgende handige richtlijn gebruiken. Bij een constante afname van perslucht is een compressor met vast toerental de juiste optie. Heeft u gedurende de dag een afwisselende persluchtverbruik, dan is een frequentiegeregelde schroefcompressor het meest geschikt. 

Uiteraard zijn er nog meer verschillen tussen beide types. In ons artikel “Frequentiegeregelde compressoren: waarom zijn ze een goed idee?” bespreken we ze.  

Professionele schroefcompressoren met vast toerental

Schroefcompressoren met vast toerental kopen als er sprake is van een continue persluchtafname.

Een uitstekende compressor voor uw werkplaats: krachtig, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Dankzij het vernieuwde schroefblok krijgt u meer perslucht en profiteert u tegelijkertijd van lagere energiekosten.

RCA 2.2-5.5 kW, betrouwbaar voor de kleinste luchtbehoefte.
RCA 7.5-15 kW, voor werkplaatsen en carrosseriebedrijven.
RCB 5.5-15 kW, met een industriële capaciteit.

Heeft u vragen? Of wilt een vrijblijvende offerte ontvangen?Laat het ons weten.

Schroefcompressoren met variabel toerental

Een frequentiegeregelde compressor is ‘slimmer’ dan een schroefcompressor met vast toerental. Doordat het toerental van de motor automatisch afgestemd wordt aan uw luchtafname, is er minder energieverbruik. Beter voor het milieu en beter voor uw portemonnee!

RCA FREQ 2.2-7.5 kW, de oplossing voor kleinere ondernemingen.
RCB D FREQ 7.5-15 kW, intelligent keuze bij afwisselend luchtverbruik.
RCC D FREQ 15-26 kW, efficiënt, flexibel en compact.
RCDi FREQ 30-45 kW, slimme oplossing met hoog rendement.

Huip nodig bij het nemen van een beslissing? Of wilt u juist graag advies op maat van een professional? Neem contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

 

Koop een frequentiegeregelde schroefcompressor als u te maken heeft met een afwisselend persluchtverbruik.

Industriële schroefcompressoren

RCC 15-26 kW droger front

Het belangrijkste van industriële schroefcompressoren met vast toerental is het leveren van hoge prestaties en constante luchtstroom. In combinatie met een laag geluidsniveau en lage onderhoudskosten, ideaal voor uiteenlopende industriële toepassingen. Met het geavanceerde controle- en connectiviteitssysteem ICONS kunt u de prestaties van uw compressor op afstand monitoren.

RCC G 15-26 kW, hoge prestaties in kleine afmetingen.
RCDi 30-45 kW, compact, robuust en intelligent.
RCD 55-75 kW, betrouwbaarheid voor industriële bedrijven

Twijfelt u welke schroefcompressor de beste oplossing is voor uw werkzaamheden? Maak een afspraak met één van onze Technisch Adviseurs om een capaciteitsmeting te laten uitvoeren.

Een persluchtinstallatie is meer dan alleen een compressor!

In bepaalde industrieën of voor werkzaamheden is droge en schone perslucht vereist. Bij het comprimeren van lucht wordt er waterdamp geproduceerd dat samen met verontreinigingen in uw perslucht terechtkomt. Wilt u voorkomen dat vocht en vervuilingen in uw leidingsysteem, stroomafwaartse apparatuur en eindproduct terechtkomen? Dan bieden een luchtdroger en persluchtfilters de benodige oplossingen.

In onze "handleiding voor persluchtbehandeling" gaan we dieper in op het belang van schone en droge lucht. In dit artikel bespreken we de belangrijkste apparatuur voor hoge kwaliteit perslucht.

 

Vrijblijvend advies op maat

Als specialist begrijpen wij dat het lastig kan zijn om de juiste keuze te maken. Één van onze Technisch Adviseurs adviseert u graag in een vrijblijvend gesprek over de juiste installatie. Indien gewenst installeren wij de gehele persluchtinstallatie om deze "turn key" op te leveren.

Wilt u een persoonlijk advies van een professional? Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op!

✔︎ Geldig Ongeldig nummer Ongeldige landcode Te kort Te lang

Door het indienen van dit verzoek kan Creemers Compressors B.V. via de verzamelde gegevens contact met u opnemen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

⇪ Terug naar boven ⇪