Service van Creemers Compressors

Uw perslucht, onze zorg!

Zonder perslucht staat alles stil. Wij weten dat perslucht voor u net zo belangrijk is als elektriciteit, gas en water, zonder een van deze componenten staat uw bedrijf stil. Het is juist daarom bij Creemers Compressors dat Service met een hoofdletter “S” geschreven wordt.

Preventief onderhoud aan uw compressor

Omdat perslucht voor uw bedrijf van essentieel belang is, willen wij er graag voor zorgen dat uw installatie in optimale conditie blijft. Na het bepalen van de bedrijfsuren in uw situatie kunnen wij een onderhoudsplan maken, zodat het preventief onderhoud aan uw investering optimaal wordt verricht, zonder dat u zich daar over hoeft te bekommeren.

Tijdens dit preventief onderhoud worden alle voorgeschreven controles uitgevoerd en alle benodige serviceonderdelen vervangen.  Na het behalen van de voorgeschreven bedrijfsuren zal er een revisie uitgevoerd van de diverse componenten ( zoals aanzuigregelaar, minimum drukhoudklep, thermostaatklep en terugslagklep ). Kortom, wij zorgen ervoor dat uw installatie in “nieuwstaat” blijft, zodat de capaciteit, energieconsumptie en de bedrijfszekerheid altijd optimaal zijn. Samenvattend zorgen wij ervoor dat uw installatie altijd in haar allerbeste conditie is, wat de levensduur aanzienlijk verlengd.

Wij voeren onderhoud uit aan alle merken compressoren o.a. Atlas Copco, Ingersoll Rand, GrassAir, Compair, ABAC, Airpress, Boge, ALUP, Domnick Hunter, Fiac, Hydrovane, Kaeser, en nog veel meer. 

WIlt u een onderhoudsbeurt laten uit voeren aan uw compressor? Laat het ons weten. Één van onze vakbekwame monteurs doet dit graag voor u!

Meer inzicht in de werking van uw compressorsysteem

Met deze producten krijgt u meer inzicht in de werking van uw compressorsyteem en zullen bijdrage in het verlagen van uw energie en onderhoudskosten.