Inruilweken

Uw oude compressor is geld waard!

Tijdens de inruilweken zijn oudere stationaire compressoren geld waard! De actie geldt voor alle compressormerken. Pak nu uw kans en update uw persluchtinstallatie

Profiteer tot 31 oktober 2022 van een een gegarandeerde cashback voor uw oude compressor! Bij aankoop van een nieuwe stationaire schroefcompressor of zuigercompressor van Creemers bieden wij een minimaal inruilbedrag voor uw huidige compressor.

Nieuwsgierig wat uw huidige compressor waard is? Neem contact op met uw Creemers dealer.
Hulp nodig bij het vinden van een dealer in uw regio? Vul dan onderstaand formulier in. Dan zorgen wij ervoor dat één van onze dealers contact met u opneemt.

Waarom zou ik mijn compressor inruilen?

U vraagt zichzelf wellicht af waarom u uw huidige compressor zou inruilen, want hij werkt nog prima. Hier heeft u op voorhand alvast een aantal redenen om dat juist nu wel te doen:

  • Oude generatie; van verouderde machines zijn met uitzondering van enkele serviceonderdelen, overige onderdelen niet meer leverbaar.
  • Hoge urenstand; hoe hoger de urenstand, hoe groter de kans op storing door slijtage van componenten
  • Kostenbesparing; nieuwe compressoren hebben vernieuwende technologieën waardoor ze een maximale duurzaamheid bieden, efficiënter en energiezuiniger zijn.

De inruilactie is van toepassing op alle merken compressoren. Advies nodig welke compressor u het best bij u situatie past? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Capaciteitsmeting

Twijfelt u over de mate van voldoening in persluchtbehoefte bij uw huidige compressor? Met behulp van een capaciteitsmeting kan één van onze Technisch Adviseurs u tot in details meenemen in uw persluchtverbruik en samen met u op zoek gaan naar kostenbesparende oplossingen.

De kosten van de capaciteitsmeting (€500,-) komen te vervallen bij aanschaf van de geadviseerde compressor. Wilt u een capaciteitsmeting laten uitvoeren? Laat het ons weten! Één van onze Technisch Adviseurs zal een afspraak met u maken.  

Welke dealer zit er in mijn regio?

Stuur ons uw contactgegevens. Wij zorgen er dan voor dat een dealer bij u in de regio contact met u opneemt. 

Het zou fijn zijn als u in het tekstvak alvast de onderstaande gegevens van uw huidige compressor invult. Uiteraard zijn wij ook nieuwsgierig wat uw wensen zijn voor een vervangende compressor.

  • Modeltype
  • Serienummer 
  • Bouwjaar 

 

✔︎ Geldig Ongeldig nummer Ongeldige landcode Te kort Te lang

Door het indienen van dit verzoek kan Creemers Compressors B.V. via de verzamelde gegevens contact met u opnemen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.