Producten
Home

Controleerbaar

De prestaties van uw installatie zijn op ieder gewenst moment controleerbaar met één muisklik.

Géén verrassingen

Mogelijke opkomende problemen worden tijdig onderkend waardoor u dusdanig kunt anticiperen dat er geen productieverliezen ontstaan.

Service en onderhoud

Uw installatie geeft tijdig aan wanneer service en onderhoud benodigd is. Hierdoor kunt u vooruit plannen en kosten inzichtelijk maken.

Snelle reactijden

Met ICONS kunt u de status van uw compressor te allen tijde online oproepen. Het geeft u tevens een directe link naar uw compressorleverancier. Hij kan u op basis van de gegevens passend adviseren en opkomende problemen onderkennen en daarmee stilstand voorkomen. De efficiëntie van uw eigen organisatie verbetert hierdoor ook, omdat u het tijdig inplannen van servicebezoeken zelf in de hand hebt.

Kies uw gewenste serviceniveau

Afhankelijk van uw wensen en behoeften heeft u inzicht in het gewenste servicelevel dat u uit ICONS wilt aflezen.

RighTime

RighTime biedt u de mogelijkheid om online in te loggen en maandelijks een servicemail te ontvangen. Hierdoor bent u altijd tijdig op de hoogte van servicebezoeken en u kunt uw eigen kostenplaatje samen stellen, terwijl uw compressor zo efficiënt als mogelijk door blijft lopen.

UpTime

Met UpTime worden waarschuwings- en storingsmeldingen als mail of tekstberichten naar u toegezonden, zodat u direct juist kunt handelen en stilstand voorkomen. Op deze manier bent u optimaal op de hoogte van de status van uw installatie. Het prestatie-dashboard geeft u een duidelijk overzicht van gebeurtenissen en beschikbaarheid.

Brochure ICONS